Verse broodjes

Warm en vers gebakken broodjes kun je halen op 5 minuten lopen van de Villa bij Frau Engelhard van "Der Lebensmittel Punkt" Ze zijn geopend van ma-za van 7.30 uur tot 12.30 uur. Op vrijdag ook nog van 15.00-18.00 uur. Zondag van 7.30 tot 10.00 uur. Je kunt bij grote groepen het beste even bestellen vooraf op tel nummer

+49 (0)5632 923417

Geen zin om te koken

Bij Hotel Göbel op 7 minuten lopen wordt je gastvrij ontvangen en kun je lekker Duits eten met een Griekse twist.

Een Leigroeve bezoeken

Voor groepen vanaf 8 personen worden rondleidingen aangeboden in deze mijn. Bijzonder is dat hier ook de Willinger Christstollen opgeslagen (kerstbrood) liggen. Ervaren duikers kunnen duiken in de onder water gezette mijngangen. Kijk voor meer informatie en openingstijden op:

http://www.freizeitwelt-willingen.de/nl/bezoekersmijn/

Borrelen op hoog niveau

De Ettelsberg in Willingen ligt op 837,7 meter hoog. Vanaf het begin van de Seilbahn loop je in een half uur à 3 kwartier omhoog, maar je kunt natuurlijk ook gewoon de gondel nemen. Op de Ettelsberg staat Sigi's Hütte waar het elk weekend de hele dag feest is. Op het menu staat hier vooral Bier, Bratwurst en Muziek. Hier ist immer etwas los !! Ze zijn open van 9.00 uur tot 18.00. Kijk voor meer info op: http://www.ettelsberg-seilbahn.de/page/gastro.php#huette

Voor stoere gasten

Door de bergen en het bos touren op een echte quad. Of een tour rijden inculsief abseilen of boogschieten voor de echte avonturiers.

Op de website www.quad-willingen.de vind je meer informatie

 

Wie durf?

Bij de Skischans van Willingen bevindt zich een spectaculaire

"High-wire climbing garden". Op de website van www.kombinatour.de vind je meer info over prijzen en reserveringen.

Avondje stappen

Om te stappen ben je in Willingen op het juiste adres. Er zijn vele café's, bar's en danscafé's. Sir Henry, Het Brauhaus, Vis a Vis, Seilbahn café enz. Reserveer 's middags alvast een taxibusje om naar huis te gaan. De kosten hiervoor bedragen ongeveer Euro 15,- voor een busje voor 7 personen.