Haus Zum Aartal

groeps accommodatie
De Villa in de winter

Haus Zum Aartal

Uplandstrasse 41

Schwalefeld 


Gratis Wifi in de hele villa

groot huis
hal richting entree

Bij aankomst kun je de auto voor de deur parkeren. In het voorportaal bij de voordeur kun je jassen en schoenen kwijt. Als je door de gang binnenkomt bevindt zich links een grote eetkeuken.

 

 

eetkamer keuken
keuken

BEGANE GROND

 

De Keuken is U vormig met een grote snijtafel in het midden zodat je met meerdere mensen kunt koken. De keuken is uitstekend uitgerust en voorzien van 2 ovens, een Boretti fornuis met grote schouw, magnetron, koffieapparaat en Nespressomachine, melkschuimer, waterkoker, staafmixer, veel potten en pannen en ander kookgerei en servies. In de keuken is een kleine koelkast en de bijkeuken staat nog een koelkast met diepvriezer. In het eetgedeelte staan twee grote tafels met comfortabele stoelen en een eetbank (met leuning). Er hangt een tv en er staat een Dock station voor Ipone of Ipad.

 

 

Vanuit de keuken loop je door naar de Bar met een Living en suite.

 

De Bar heeft een warme café sfeer en is uitgerust met een koelkast, glaswerk, spelletjes, een TV en een sounddock voor Iphone en Ipad.


De Living is modern ingericht met een grote loungebank, een salontafel en fauteuils. In de kamer hangt een TV en er staat een spelletjeskast. De Living is groot genoeg om met 22 personen te verblijven.


 


Op de begane grond bevinden zich verder 3 slaapkamers, een badkamer en twee toiletten.

Slaapkamers bgg: 15m2, 12m2 en 9m2 De Slaapkamers zijn voorzien van luxe  tweepersoons boxsprings die ook uit elkaar geschoven kunnen worden tot 2 eenpersoons bedden. Op de kamers vind je verder een kledingkast, een toilettafel met spiegel en nachtlampjes. De kamers zijn voorzien van een laminaatvloer en de het beddengoed is hypo allergeen,

Badkamer: De badkamer is voorzien van een inloopdouche een dubbele wastafel en design radiator.

 

 

flowerroom
flowerroom

EERSTE VERDIEPING

 

Op de eerste verdieping bevinden zich vijf slaapkamers, twee badkamers en twee toiletten.

 

Slaapkamers 1e verd: 14m2, 14m2, 18m2, 13m2, 12m2 De Slaapkamers zijn voorzien van luxe tweepersoons boxsprings die ook uit elkaar geschoven kunnen worden tot 2 eenpersoons bedden. Op de kamers vind je verder een kledingkast, een toilettafel met spiegel en nachtlampjes. De kamers zijn voorzien van een laminaatvloer en de het beddengoed is hypo allergeen.

 

Badkamers: De badkamers zijn voorzien van twee inloopdouches een dubbele wastafel en design radiator. Op de 1e verdieping zijn in totaal dus 4 douches.

 

Dakterras: Vanaf het dakterras heb je een prachtig uitzicht, en de zon schijnt er de hele middag.

 

SOUTERAIN

 

In het Souterain bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer met toilet.

 

Slaapkamers souterain: 11m2, 22m2 De Slaapkamers zijn voorzien van luxe  tweepersoons boxsprings die ook uit elkaar geschoven kunnen worden tot 2 eenpersoons bedden. Op de kamers vind je verder een kledingkast, een toilettafel met spiegel en nachtlampjes. De kamers zijn voorzien van een laminaatvloer en de het beddengoed is hypo allergeen. Op de grootste kamer staat ook nog een slaapbank en een TV. Deze ruimte is ook voor kinderen een gezellige videokamer.
 

Badkamer: De badkamer is voorzien van een inloopdouche een dubbele wastafel, toilet en design radiator.

 

overdekte fietsenstalling
fietskelder

KELDER

 

De kelder kun je binnen gaan via het souterain maar is ook bereikbaar via de zijdeur. Als je bij de zijdeur komt vind je eerst buiten een afspuitplek voor fietsen. Als je naar binnen gaat kom je in een verwarmde ruimte waar ski's en skischoenen kunnen worden gestald en 16 fietsen kunnen worden opgehangen. Als je doorloopt kom je in een open grote ruimte. In deze speelkamer staat een tafelvoetbaltafel en dartboard. Ook vind je hier een kleine werkplaats voor reparatie van fietsen en een fietspomp. Verder een wasmachine en droger.

tuin met terras
tuin met terras en BBQ

TUIN

 

In de tuin zie en hoor je de Aar stromen. In de tuin vind je (vanaf zomer 2014) een terras met tuinbanken en een BBQ.

Overig

OVERIG

 

Op elke verdieping hangt een rookmelder. Tevens hangen er centraal op elke verdieping twee brandblussers. Het is in de villa niet toegestaan om te roken. Buiten staat een bankje en aspotten waar gerookt kan worden. In de Villa zijn huisdieren niet toegestaan.